Hoe kom je in contact met Vitamines.com?

by henker

Je hebt het misschien al gehoord dat Vitamines.com met een nieuwe webshop is begonnen waarop allerlei vitaminen en supplementen is begonnen. Wanneer je onverhoopt toch nog een vraag hebt over je gekochte product, dan is het makkelijk met het support team in contact te komen via de speciale contact pagina.

Waarom bestellen bij Vitamines.com?

De redenen waarom mensen bij Vitamines.com hun vitaminen bestellen is heel verschillend. Maar één ding hebben alle mensen gemeen en dat is dat voor iedereen vitaminen en mineralen belangrijk zijn.

‘Vitamines zijn als olie voor je lichaam’

Vitamines zijn de olie die je lichaam draaiende houdt. Vanwege het feit dat het lichaam zelf geen vitamines kan aanmaken moet je ervoor zorgen dat je genoeg vitaminen binnenkrijgt via voeding of voedingssupplementen.

Wat is het verschil tussen mineralen en vitamines?

Mineralen zijn eigenlijk wat eenvoudiger dan vitamines wat betreft samenstelling. Toch zijn beiden heel belangrijk voor je lichaam. Het verschil zit hem vooral in de scheikundige aard, want vitamines komen uit de levende natuur en mineralen komen uit de dode natuur.

Mineralen zijn bouwstoffen

Mineralen zijn overigens bouwstoffen en daarmee stoffen waarmee je lichaam iets kan bouwen en repareren. Een vaak gehoorde term in combinatie met mineralen is spoorelementen en dat is een vorm van mineralen, waar je maar weinig van nodig hebt.

Vitamines zijn onmisbaar voor je lichaam

Vitamines zijn dus onmisbaar voor het normaal functioneren van ons lichaam. Zo dragen ze bij aan groei, vitaliteit, gezondheid en je algemeen welzijn. Maar ook aan preventie van mogelijke problemen met de gezondheid dragen vitaminen bij.

De beste vitamines

De beste manier om vitamines binnen te krijgen, is natuurlijk via gezonde voeding. Maar er zijn allerlei redenen waardoor we niet via de voeding voldoende vitamines binnen krijgen, en dan kan een goed vitamine supplement een uitkomst zijn.

Vitamines.com contact

Vitamines.com in Nederland
Lootsstraat 26
1053NZ Amsterdam

Vitamines.com in België
Franklin Rooseveltplaats 12
2060 Antwerpen

Telefoon: 020 308 6875
Email: [email protected]